TÜRK DÜNYASI ÜNİVERSİTELERİYLE DİLDE FİKİRDE İŞTE BİRLİK!
30 Eylül 2023 | 12:30

Gazi Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Ülkemizde ve Türk Cumhuriyetlerindeki Üniversitelerde Türk kültürü ile ilgili çalışmalarda bulunan Uygulama ve Araştırma Merkezleri ile iletişim bağları oluşturmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek istiyoruz.

Web sayfalarımız aracılığı ile kuracağımız iletişim ağı sayesinde Türk kültürü hakkında yaptığımız/yapacağımız araştırma, proje ve etkinliklerden haberdar olmak, bilgi ve bulgularımızı geniş kitlelere ulaştırmak ve ortak çalışmalar yapmak amacındayız.

Ayrıca ülkemizde ve Türk Cumhuriyetlerindeki Üniversitelerde Türk kültürü ile ilgili çalışmalarda bulunan, Öğrenci Toplulukları/Kulüplerle birlikte de etkinlikler yapabileceğimiz düşüncesindeyiz. Bu konudaki önerilerinizi ve sizinde yaptığınız/yapacağınız etkinliklerin duyurularını turkdam@gazi.edu.tr e-posta adresine göndermeniz umuduyla bu konuda güç birliğini oluşturmak amacında olduğumuzu belirterek saygılar sunuyorum.

Prof. Dr. Alev Çakmakoğlu KURU

Gazi Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü