Özbekistan Ali Şir Nevai Taşkent Devlet Özbek Dili ve Edebiyat Üniversitesi Heyeti TÜRKDAM'ı Ziyaret Etti!
1 Kasım 2023 | 13:30

Özbekistan Ali Şir Nevai Taşkent Devlet Özbek Dili ve Edebiyat Üniversitesi’nden Özbek Edebiyatı Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurbay Cabbar ve beraberindeki Özbekistan Türkü heyet 9 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 15.45’de merkezimizi ziyaret etttiler. Merkez müdürümüz Prof. Dr. Bülent Aksoy, Müdür Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Akbaba, yönetim kurulu üyelerimiz Prof. Dr. Ayşe Yücel Çetin ve Prof. Dr. Hüseyin Elmas’ın da bulunduğu toplantıda Gazi Üniversitesi Türkçe Eğitimi bölümünden Prof. Dr. Fatma Açık ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden Prof. Dr. Funda Toprak da yer almıştır. Karşılıklı işbirliği imkanlarının görüşüldüğü ziyarette önümüzdeki yıl için çeşitli projeler planlanmıştır.

FOTOĞRAFLAR-1 FOTOĞRAFLAR-1 FOTOĞRAFLAR-1