Türk Dünyasından Öğrencilerimizle Buluşma
27 Ekim 2021 | 09:49

Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türkçe Öğrenimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Türk Dünyasından Öğrencilerimizle Buluşma” etkinliğimiz 26 Ekim saat 16.00’da gerçekleşti.

Etkinliğimize, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Buluç, Fakültelerimizin dekanları, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür yardımcısı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Müdürü Emine Hanım Sözer, Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Necibe Nesibova, Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Galizmhan Yerimbetov, Kırgızistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Begimay Bagıtbek, Türkmenistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği 2. Katibi Agamuhammed Sahedov, Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Siyasi İşler Müşaviri Avazbek Khodjimetov, KKTC Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Rauf Ataöv ve bir çok öğretim üyesi ile idari personel katılım sağladı. Türk Dünyasından gelen öğrencilerimiz, eğitim alanında yaşadıkları bazı sorunları dile getirerek bu etkinlik sayesinde çözüm aradı.

Katılım sağlayan akademisyenlerimiz, yeni hayata geçen Gazi Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezine başarı dileklerini dile getirdi.

-1
background image