Gazi Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'ı Ziyaret Etti
28 Eylül 2021 | 19:56

Üniversitemiz Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkez (TÜRKDAM) Müdürümüz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Alev Çakmakoğlu Kuru ile Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyelerimizden Prof. Dr. Ayşe Yücel Çetin, Prof. Dr. Türker Eroğlu, Prof. Dr. Barış Karaelma ve Prof. Dr. Hüseyin Elmas yer aldı. TÜRKDAM yönetimi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız'a hediyelerini takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, nazik ziyaretlerinden dolayı Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürümüze Prof. Dr. Alev Çakmakoğlu Kuru’ya ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür etti.

Gazi Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'ı Ziyaret Etti-1 Gazi Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'ı Ziyaret Etti-1
background image