Kazakistanlı Öğrencilerimizle Buluştuk
6 Aralık 2021 | 16:25

Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak 6 Aralık saat 12.30’da Kazakistanlı öğrencilerimizi merkezimizde ağırladık. Toplantıya, Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Alev Çakmakoğlu Kuru, yönetim kurulu üyelerinden Prof. Dr. Bülent Aksoy ve Prof. Dr. Türker Eroğlu hocamız katılım sağladı. Kazakistanlı öğrencilerimizi toplantıya büyük ilgi gösterdi. Kazakistan şehirleri, çalgıları, kültürel ögeleri ve binicilik üzerine sohbetler gerçekleştirildi. Prof. Dr. Alev Çakmakoğlu Kuru, “Varlığınız bize güç verdi.” ifadelerini kullandı. Hocalarımız ve öğrencilerimiz bundan sonra yapılacak olan Türk dünyası etkinlikleri üzerine tartıştı ve yeni fikirler ortaya konuldu. Öğrencilerimiz, kendilerini geliştirmek için çabaladıklarını ve üniversiteden gittikten sonra da akrabalık bağlarımızı koparmamayı amaçladıklarını belirttiler. Yaklaşık iki saat süren toplantı sonlandırıldıktan sonra tarihî Gazi Üniversitesi Rektörlük Binası önünde toplu fotoğraf çekildi ve öğrencilerimiz tekrar bir araya gelmek üzere uğurlandı.

Fotoğraflarımız-1 Fotoğraflarımız-1 Fotoğraflarımız-1