Özbekistan’lı Öğrencilerimizle Buluştuk
22 Kasım 2021 | 17:38

Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak 22 Kasım saat 12.00’de Üniversitemiz bünyesinde eğitim gören 3 Özbekistan’lı, 2 Kazak öğrencimizi merkezimizde ağırladık. Coğrafyalarımızın farklılığına rağmen bir dilde ortak değerler üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Toplantıya Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Alev Çakmakoğlu Kuru, Yönetim Kurulu Üyeleri; Prof. Dr. Türker Eroğlu, Prof. Dr. Ayşe Yücel Çetin, Prof. Dr. Barış Karaelma ve Prof. Dr. Bülent Aksoy eşlik etti. Bağlarımızı güçlendirmek ve farklılıklarımızdan çeşitliliğimizi ortaya çıkarmak adına bir araya geldiğimiz bu etkinlikte, öğrencilerimiz keyifli halleriyle, eğitim süreleri bittikten sonra da, bu bağlarını sürdüreceklerini dile getirdi.

-1 -1 -1 -1 -1