KKTC Uyruklu Öğrencilerimiz ile Buluştuk
15 Kasım 2021 | 18:08

15 Kasım KKTC Cumhuriyet Bayramı’nda Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi, Üniversitemizin Kuzey Kıbrıs Türkü öğrencileriyle toplantı gerçekleştirdi. Türk dünyasından öğrencilerimizle iletişim köprüsü kurmak amacıyla yapılan toplantıya TÜRKDAM Merkez Müdürü Prof. Dr. Alev Çakmakoğlu Kuru, yönetim kurulu üyelerinden Prof. Dr. Ayşe Yücel Çetin ve Prof Dr. Bülent Aksoy katıldı ve KKTC Cumhuriyet Bayramı Kutlandı. Kuzey Kıbrıs Türk’ü öğrencileri ile KKTC’nin gelenekleri üzerine konuşuldu. Türkiyede ki yaşantıları ve Üniversitemizdeki eğitimleri üzerine sohbet edildi. Öğrenciler etkinliklerimize katılım sağlayıp destekleyeceklerini dile getirdiler. Burada geçirdikleri öğrenci hayatlarıyla sınırlı kalmayıp bu bağların ilerleyen yaşantılarında, kendi ülkelerinde de devam edeceği düşüncesiyle toplantı sona erdi.

-1 -1 -1